22 sep 2015 10:50

22 sep 2015 10:50

Bra start för Skagersviks BTK

BORDTENNIS

I helgen drog bordtennisens division 3 i gång. Skagersviks BTK var på plats i Kil för att spela de inledande fyra matcherna i serien. I premiären mot Ålsta blev det oavgjort 7–7 efter att man haft ledningen med både 6–5 och 7–6. I den andra matchen blev det förlust mot Skövde innan Skagersvik verkligen fick upp ångan och avslutade den första helgens spel med vinster i både omgång tre och fyra mot Skoghalls BTK och Laxå. De båda matcherna slutade 8–2 samt 8–4. Det innebär att man tog fem av åtta möjliga poäng.

Efter de inledande fyra omgångarna placerar sig Skagersvik på en fjärdeplats. Motståndaren i premiären, Ålsta, har tagit en delad ledning i serien tillsammans med Kil. De båda lagen har sju poäng.

I helgen drog bordtennisens division 3 i gång. Skagersviks BTK var på plats i Kil för att spela de inledande fyra matcherna i serien. I premiären mot Ålsta blev det oavgjort 7–7 efter att man haft ledningen med både 6–5 och 7–6. I den andra matchen blev det förlust mot Skövde innan Skagersvik verkligen fick upp ångan och avslutade den första helgens spel med vinster i både omgång tre och fyra mot Skoghalls BTK och Laxå. De båda matcherna slutade 8–2 samt 8–4. Det innebär att man tog fem av åtta möjliga poäng.

Efter de inledande fyra omgångarna placerar sig Skagersvik på en fjärdeplats. Motståndaren i premiären, Ålsta, har tagit en delad ledning i serien tillsammans med Kil. De båda lagen har sju poäng.