05 sep 2015 17:02

05 sep 2015 17:02

Ny förlust för Törebodas damer

FOTBOLL: Division I Norra Götaland

Lördagens hemmamatch mot Stenungsund resulterade i ytterligare en förlust för TIK.
Steungsund vann matchen på Töreshov med 3–0 efter 2–0 i halvtid.

Törebodas damer har för länge sedan insett att något nytt kontrakt i division ett inte är möjligt att rädda. Lördagens hemmamatch resulterade i ytterligare en förlust. Steungsund hade betydligt mer och spela för och tog genom segern på Töreshov ett steg ifrån nedflyttningsstrecket.

Törebodas damer har för länge sedan insett att något nytt kontrakt i division ett inte är möjligt att rädda. Lördagens hemmamatch resulterade i ytterligare en förlust. Steungsund hade betydligt mer och spela för och tog genom segern på Töreshov ett steg ifrån nedflyttningsstrecket.