22 aug 2015 17:54

22 aug 2015 17:54

Kollektiv kollaps sänkte Bois

FOTBOLL: Division 1 Norra Götaland, dam

Mariestads Bois hade chansen att dra ifrån och få ett betydligt stabilare tabelläge, men lördagens hemmaförlust mot Steungsund fanns inte medräknad i den karkylen.

– Jag är grymt besviken på hur vi genomför den här matchen, speciellt försvarsmässigt, sade tränare Magnus Flodin efter 0–3 på Lekevi.

Bois hade chansen att ta ett betydligt större kliv ifrån det där jobbiga nedflyttningsstrecket, men i stället minskar marginalerna.

– Vi började riktigt bra, men gick bort oss och tappade verkligen det som tidigare varit vårt adelsmärke. Nu måste vi verkligen på med blåställen och jobba stenhårt för att klara det här, säger Magnus Flodin.

Stenungsund skaffade sig en bekväm ledning med 2–0 i halvtid och trots flertalet lägen så lyckades Bois inte reducera. I andra var det samma visa. Bois flyttade upp spelet och lyckades också sätta viss press på sin motståndare, men utdelningen uteblev.

I stället var det Steungsund som stängde matchen på allvar i 71:a minuten genom att göra 3–0.

Bois hade chansen att ta ett betydligt större kliv ifrån det där jobbiga nedflyttningsstrecket, men i stället minskar marginalerna.

– Vi började riktigt bra, men gick bort oss och tappade verkligen det som tidigare varit vårt adelsmärke. Nu måste vi verkligen på med blåställen och jobba stenhårt för att klara det här, säger Magnus Flodin.

Stenungsund skaffade sig en bekväm ledning med 2–0 i halvtid och trots flertalet lägen så lyckades Bois inte reducera. I andra var det samma visa. Bois flyttade upp spelet och lyckades också sätta viss press på sin motståndare, men utdelningen uteblev.

I stället var det Steungsund som stängde matchen på allvar i 71:a minuten genom att göra 3–0.