15 aug 2015 13:55

15 aug 2015 13:55

Poänglöst för TIK mot Valtorp

DIVISION 5 NORRA. FOTBOLL.

Ett tidigt ledningsmål hjälpte inte Töreboda IK i fredagens hemmamatch mot Valtorp. Redan i fjärde minuten kunde hemmalaget ta ledningen genom Johan Rosander, men det visade sig att bortalaget hade mer att sätta emot. Reduceringen kom med 15 minuter kvar av första halvlek och åtta minuter senare ökade Valtorp på sin ledning till 2–1, ett resultat som gällde även efter andra halvlek.

Mål, Töreboda: Johan Rosander.

Ett tidigt ledningsmål hjälpte inte Töreboda IK i fredagens hemmamatch mot Valtorp. Redan i fjärde minuten kunde hemmalaget ta ledningen genom Johan Rosander, men det visade sig att bortalaget hade mer att sätta emot. Reduceringen kom med 15 minuter kvar av första halvlek och åtta minuter senare ökade Valtorp på sin ledning till 2–1, ett resultat som gällde även efter andra halvlek.

Mål, Töreboda: Johan Rosander.