15 aug 2015 13:38

15 aug 2015 13:39

MBK tappade poäng mot Lundsbrunn

FOTBOLL: DIVISION 5 NORRA

MBK fick en trist avslutning på fredagens hemmamatch mot Lundsbrunn. Ställningen 1–0 från Jesper Kronblads mål i 18:e minuten såg ut att hålla i sig och tre välbehövliga poäng var inom räckhåll för MBK.

Men i minut 82 försvann två poäng från de tidigare tre efter att bortalaget lyckades reducera. Två minuter från slut rann hela poängpotten ifrån hemmalaget då Lundsbrunn tog ledningen. Bortalagets 2–1-mål höll sig också fram till slut.

Därmed ligger ”Bollis” kvar på kvalplats och har bara två poäng ner till Kinne-Vedum som ligger på nedflyttningsplats.

Mål, MBK: Jesper Kronblad.

MBK fick en trist avslutning på fredagens hemmamatch mot Lundsbrunn. Ställningen 1–0 från Jesper Kronblads mål i 18:e minuten såg ut att hålla i sig och tre välbehövliga poäng var inom räckhåll för MBK.

Men i minut 82 försvann två poäng från de tidigare tre efter att bortalaget lyckades reducera. Två minuter från slut rann hela poängpotten ifrån hemmalaget då Lundsbrunn tog ledningen. Bortalagets 2–1-mål höll sig också fram till slut.

Därmed ligger ”Bollis” kvar på kvalplats och har bara två poäng ner till Kinne-Vedum som ligger på nedflyttningsplats.

Mål, MBK: Jesper Kronblad.