15 aug 2015 17:25

15 aug 2015 17:25

Mållöst för Töreboda i Grästorp

FOTBOLL.: Division 1 Norra Götaland dam

Resultaten fortsätter grina Töreboda IK i ansiktet.
I lördags kom en ny storförlust genom 0–6 på bortaplan mot Gauthiod.

Törebodas damer har ingen lätt uppgift. Efter bortaderbyt mot Sil för två veckor sedan halkade laget ner till tabellens jumboplats och med fem poäng efter 15 omgångar ser det onekligen svårare och svårare ut för Töreboda att avancera.

Lördagens bortamatch i Grästorp innebar ett nytt bottennapp där siffrorna rann iväg och förlusten blev stor.

Törebodas damer har ingen lätt uppgift. Efter bortaderbyt mot Sil för två veckor sedan halkade laget ner till tabellens jumboplats och med fem poäng efter 15 omgångar ser det onekligen svårare och svårare ut för Töreboda att avancera.

Lördagens bortamatch i Grästorp innebar ett nytt bottennapp där siffrorna rann iväg och förlusten blev stor.