15 aug 2015 13:25

15 aug 2015 13:25

Gullspång fortsätter vinna mark

FOTBOLL: DIVISION 6 MARIESTAD

Gullspång fortsätter övertyga i tabelltoppen. Även om Fagersanna ser allt mer orubbliga ut på förstaplatsen, så lutar det mesta åt att Gullspång kommer klara minst en anda, vilket fredagens bortaseger med 6–0 bekräftar.

Fredagens bortamatch mot Weimer Lyrestad var inget undantag. Visserligen hade Gullspång inte något stort försprång i efter första halvlek genom ledning med 1–0, men i andra var GIF desto mer övertygande. Henrik Williamsson inledde andra halvlek med 2–0 i andra spelminuten och sedan fortsatte målproduktionen i en jämn ström.

Mål. Gullspång: Henrik Williamsson 2, Benny Andersson 2, Idris Zain, Martin Johansson.

Gullspång fortsätter övertyga i tabelltoppen. Även om Fagersanna ser allt mer orubbliga ut på förstaplatsen, så lutar det mesta åt att Gullspång kommer klara minst en anda, vilket fredagens bortaseger med 6–0 bekräftar.

Fredagens bortamatch mot Weimer Lyrestad var inget undantag. Visserligen hade Gullspång inte något stort försprång i efter första halvlek genom ledning med 1–0, men i andra var GIF desto mer övertygande. Henrik Williamsson inledde andra halvlek med 2–0 i andra spelminuten och sedan fortsatte målproduktionen i en jämn ström.

Mål. Gullspång: Henrik Williamsson 2, Benny Andersson 2, Idris Zain, Martin Johansson.