11 aug 2015 13:44

11 aug 2015 13:44

Vinnare

RALLY: Håkan Svensson vann sprinten i Grästorp

Fägre MK:s Håkan Svensson fortsätter att vinna. Nu senast på rallysprinten i Grästorp. Vara MK:s rallysprint Wilson Group Rally Challenge avgjordes på en öppen och snabb asfaltsträcka, som kördes fyra gånger. Sträckan var 1 200 meter och tre tider räknades och klart snabbast körde Håkan Svensson. Med sin fyrhjulsdrivna Mitsubishi var han drygt 13 sekunder före Varnhems Patrik Pettersson, som med sin rätt motorsvaga Opel Kadett vann tvåhjulsdrivna klassen.

Fägre MK:s Håkan Svensson fortsätter att vinna. Nu senast på rallysprinten i Grästorp. Vara MK:s rallysprint Wilson Group Rally Challenge avgjordes på en öppen och snabb asfaltsträcka, som kördes fyra gånger. Sträckan var 1 200 meter och tre tider räknades och klart snabbast körde Håkan Svensson. Med sin fyrhjulsdrivna Mitsubishi var han drygt 13 sekunder före Varnhems Patrik Pettersson, som med sin rätt motorsvaga Opel Kadett vann tvåhjulsdrivna klassen.