10 aug 2015 17:49

10 aug 2015 17:49

Bjudning

FOTBOLL: Bernt Karlsson bjöd Weimers unga

Bernt Karlsson och hans hustru Iris från Solberga, Lyrestad, gjorde något de en längre tid funderat på att göra. De ville göra något roligt för ungdomar i Lyrestad och tog då kontakt med Weimer Lyrestads ungdomssektion. Resultatet blev en resa till Sommarland som en upptakt till höstsäsongen. I lördags reste två fullsatta bussar med ungdomar och ledare till vattenparken. Bernt, som på sin tid var en framstående bandy- och ishockeyspelare i Elless IF, var givetvis på plats, och fick mottaga mycken uppskattning för sin givmildhet.

Bernt Karlsson och hans hustru Iris från Solberga, Lyrestad, gjorde något de en längre tid funderat på att göra. De ville göra något roligt för ungdomar i Lyrestad och tog då kontakt med Weimer Lyrestads ungdomssektion. Resultatet blev en resa till Sommarland som en upptakt till höstsäsongen. I lördags reste två fullsatta bussar med ungdomar och ledare till vattenparken. Bernt, som på sin tid var en framstående bandy- och ishockeyspelare i Elless IF, var givetvis på plats, och fick mottaga mycken uppskattning för sin givmildhet.