06 aug 2015 16:28

06 aug 2015 16:28

Lokala talanger till fotbollsläger

FOTBOLL

Kommande helg genomför Västergötlands fotbollförbund fem stycken 13-årsläger för flickor födda 2002. Drygt 290 spelare är anmälda via sina föreningar.

Förutom att träna och spela fotboll kommer deltagarna att få ta del av och prata om att Vara en bra kompis.

Från Vadsboföreningarna är följande spelare anmälda: Kajsa Cupen, Gullspång, Stina Blomqvist, Hova, Anyarin Suratvutdhinand, do, Filippa Nyman, Mariestad, Tyra Roslund, do, Hilda Grahn, do, Elvira Mellberg, do, Julia Fredriksson, Björsäter, Evelina Nilsson, do, Alicia Svensson, Jula och Fanny Holmén, do.

Kommande helg genomför Västergötlands fotbollförbund fem stycken 13-årsläger för flickor födda 2002. Drygt 290 spelare är anmälda via sina föreningar.

Förutom att träna och spela fotboll kommer deltagarna att få ta del av och prata om att Vara en bra kompis.

Från Vadsboföreningarna är följande spelare anmälda: Kajsa Cupen, Gullspång, Stina Blomqvist, Hova, Anyarin Suratvutdhinand, do, Filippa Nyman, Mariestad, Tyra Roslund, do, Hilda Grahn, do, Elvira Mellberg, do, Julia Fredriksson, Björsäter, Evelina Nilsson, do, Alicia Svensson, Jula och Fanny Holmén, do.