05 aug 2015 16:35

05 aug 2015 16:35

SM-deltävling

PAINTBALL: Mariestadslaget på elfte plats

Mariestads lag deltog på paintball-festival i Skillingaryd som lockade 15 lag i divisionen. Mariestad spelade åtta matcher och vann hälften. Denna SM-deltävling hade ett 60-tal lag anmälda totalt och det pågick gruppspel för att sedan avslutas med slutspel på söndagen. Mariestad spelade i division tre där de fyra bästa i två grupper gick vidare. Från vänster syns Andreas Sääf, Mattias Faleke, Ludvig Svensson, Morgan Eksell, Kari Pakkanen och Joakim Nilsson.

Mariestads lag deltog på paintball-festival i Skillingaryd som lockade 15 lag i divisionen. Mariestad spelade åtta matcher och vann hälften. Denna SM-deltävling hade ett 60-tal lag anmälda totalt och det pågick gruppspel för att sedan avslutas med slutspel på söndagen. Mariestad spelade i division tre där de fyra bästa i två grupper gick vidare. Från vänster syns Andreas Sääf, Mattias Faleke, Ludvig Svensson, Morgan Eksell, Kari Pakkanen och Joakim Nilsson.