14 jul 2015 16:13

14 jul 2015 16:13

B-slutspel för Töreboda

FOTBOLL

Törebodas P16 och F15 har fått en tuff start på Gothia cup.

Grabbarna i P16 inledde med en 0–5-förlust mot tyska SV Blankense och följde upp med 0–6 mot Nosaby IF. Det innebär att TIK står på noll poäng inför onsdagens sista gruppspelsmatch mot amerikanska FC Golden State.

Även F15-laget har haft tufft att skrapa ihop poäng och står även de på noll efter två omgångar. I öppningsmatchen mot Lake Norman Eclipse blev det förlust, 2–5. Mot Assi IF föll laget med 0–2 och därför får även F15 sikta in sig på B-slutspel.

Johannesbergs LIF, som deltar i Kim Källström trophy, ligger femma i grupp C efter två matcher och lika många förluster.

JLIF möter IF Pluss på onsdagseftermiddagen och kan vid seger klättra uppåt i tabellen.

Grabbarna i P16 inledde med en 0–5-förlust mot tyska SV Blankense och följde upp med 0–6 mot Nosaby IF. Det innebär att TIK står på noll poäng inför onsdagens sista gruppspelsmatch mot amerikanska FC Golden State.

Även F15-laget har haft tufft att skrapa ihop poäng och står även de på noll efter två omgångar. I öppningsmatchen mot Lake Norman Eclipse blev det förlust, 2–5. Mot Assi IF föll laget med 0–2 och därför får även F15 sikta in sig på B-slutspel.

Johannesbergs LIF, som deltar i Kim Källström trophy, ligger femma i grupp C efter två matcher och lika många förluster.

JLIF möter IF Pluss på onsdagseftermiddagen och kan vid seger klättra uppåt i tabellen.