08 jul 2015 19:30

08 jul 2015 19:32

Inställt för Örnarna igen

SPEEDWAY: Allsvenskan

För tredje gången i år har Örnarna fått ställa in en match.
Matchen mot Masarna skjuts på framtiden ytterligare en gång.

Lyckan ler inte direkt åt Örnarna den här säsongen. Onsdagens tänkta match mot Masarna fick återigen ställas in. Vid lunchtid i onsdags togs beslut om att skjuta på matchen igen. Nytt datum blir den 29 juli. Det första mötet skulle ha körts den 18 juli men ställdes in när lagen stod i depån.

Ny regel

Den här sommarens olyckliga väder där regnet tvingat flera klubbar att ställa in matcher har fått Svenska motorcykelförbundet att tänka om. Nyligen lanserades en ny regel som gör det möjligt för två lag att tidigast efter klockan 18 dagen innan en match ställa in – om man hittar ett nytt datum att köra på.

– Den här regeln är klockren. Jag såg precis att Griparna ställt in sin match mot Valsarna i morgon och då har dom använt den här regeln, säger Bernt-Åke Eriksson i Örnarna.

Nästa match på Grevby blir den 16 juni då Örnarna tar emot Griparna.

Lyckan ler inte direkt åt Örnarna den här säsongen. Onsdagens tänkta match mot Masarna fick återigen ställas in. Vid lunchtid i onsdags togs beslut om att skjuta på matchen igen. Nytt datum blir den 29 juli. Det första mötet skulle ha körts den 18 juli men ställdes in när lagen stod i depån.

Ny regel

Den här sommarens olyckliga väder där regnet tvingat flera klubbar att ställa in matcher har fått Svenska motorcykelförbundet att tänka om. Nyligen lanserades en ny regel som gör det möjligt för två lag att tidigast efter klockan 18 dagen innan en match ställa in – om man hittar ett nytt datum att köra på.

– Den här regeln är klockren. Jag såg precis att Griparna ställt in sin match mot Valsarna i morgon och då har dom använt den här regeln, säger Bernt-Åke Eriksson i Örnarna.

Nästa match på Grevby blir den 16 juni då Örnarna tar emot Griparna.