06 jul 2015 22:27

06 jul 2015 22:27

JLIF gick rent i Skadevi Cup

FOTBOLL

Under helgen spelade JLIF Skadevi Cup i Skövde. 150 spelare och 10 lag deltog i parasportsklassen (tidigare handikappidrott). I grupp två ställdes Johannesbergs LIF mot i tur och ordning Skövde, Trollhättan, Falköping och Timmele. Inledningsmötet med Skövde blev jämnast. JLIF avgick till slut med en 1–0-vinst. Samtliga matcher slutade med seger och Johannesberg avslutade gruppen med den imponerande målskillnaden 17–1. Det enda insläppta målet kom i 4–1-viktorian mot Falköping. Nästa vecka väntar Kim Källström Trophy, en del av Gothia Cup, för Johannesberg där de kommer ställas mot internationellt motstånd.

Under helgen spelade JLIF Skadevi Cup i Skövde. 150 spelare och 10 lag deltog i parasportsklassen (tidigare handikappidrott). I grupp två ställdes Johannesbergs LIF mot i tur och ordning Skövde, Trollhättan, Falköping och Timmele. Inledningsmötet med Skövde blev jämnast. JLIF avgick till slut med en 1–0-vinst. Samtliga matcher slutade med seger och Johannesberg avslutade gruppen med den imponerande målskillnaden 17–1. Det enda insläppta målet kom i 4–1-viktorian mot Falköping. Nästa vecka väntar Kim Källström Trophy, en del av Gothia Cup, för Johannesberg där de kommer ställas mot internationellt motstånd.