02 jul 2015 17:16

02 jul 2015 17:16

Fina hopp för MRK i Floby

RIDSPORT

I helgen reds en lokal hopptävling för ponny i Floby. Mariestads Ridklubb hade flera ekipage på plats. I strålande sol blev det en förstaplats för Maja Svensson och Wilma efter en felfri ritt i LD kategori B. MRK tog hem segern också i LD+, kategori B, denna gång genom Linda Wallenstein på Ekbäckens Jester. Frida Beiron med Marabou var fyra i samma klass. Linda och Frida höll sig även framme i LC, där Linda kom tvåa och Frida fyra.. I kategori D red Maja Johansson med Lockenkils Embla felfritt och slutade på en sjätteplats. Till helgen är det fälttävlan på Ljuslingsbacken utanför Skövde.

I helgen reds en lokal hopptävling för ponny i Floby. Mariestads Ridklubb hade flera ekipage på plats. I strålande sol blev det en förstaplats för Maja Svensson och Wilma efter en felfri ritt i LD kategori B. MRK tog hem segern också i LD+, kategori B, denna gång genom Linda Wallenstein på Ekbäckens Jester. Frida Beiron med Marabou var fyra i samma klass. Linda och Frida höll sig även framme i LC, där Linda kom tvåa och Frida fyra.. I kategori D red Maja Johansson med Lockenkils Embla felfritt och slutade på en sjätteplats. Till helgen är det fälttävlan på Ljuslingsbacken utanför Skövde.