30 jun 2015 18:36

30 jun 2015 18:36

Ny tränare i Skövde KIK

FOTBOLL

En match återstår innan sommaruppehållet, redan i det läget väljer Mariestads Bois och Törebodas seriekonkurrent Skövde KIk att presentera en ny huvudtränare till spelåret 2016. Michael Rosén, senast i Alingsåsklubben Holmalund, tar över efter Mikael Haglund.

Rosén twittrade ut nyheten själv och på tisdagskvällen fanns han på plats på Lillegården i samband med tjejernas träning.

Han lämnade Holmalund i maj tidigare i år.

En match återstår innan sommaruppehållet, redan i det läget väljer Mariestads Bois och Törebodas seriekonkurrent Skövde KIk att presentera en ny huvudtränare till spelåret 2016. Michael Rosén, senast i Alingsåsklubben Holmalund, tar över efter Mikael Haglund.

Rosén twittrade ut nyheten själv och på tisdagskvällen fanns han på plats på Lillegården i samband med tjejernas träning.

Han lämnade Holmalund i maj tidigare i år.