16 jun 2015 22:03

16 jun 2015 22:07

Torsö förlorade på Strandvallen

FOTBOLL, DIVISION 6 MARIESTAD.

Mölltorp/Brevik blev för svårt för Torsö i tisdagens match på Strandvallen. Efter 1–1 i halvtid vann tillslut bortalaget med 5–1.

– Vi spelade riktigt bra och fin fotboll i första halvlek och hade också 1–1 i halvtid, men i andra orkade vi inte riktigt hålla det höga tempot. Jag tycker vi spelade till oss många fina lägen i första halvlek och hade även ett och annat i andra, men vi släppte också till för många lägen bakåt. Resultatet känns ganska rättvist sett över 90 minuter, säger Torsös tränare Johan Siploa.

Mål, Torsö: Mattias Klahr

Mölltorp/Brevik blev för svårt för Torsö i tisdagens match på Strandvallen. Efter 1–1 i halvtid vann tillslut bortalaget med 5–1.

– Vi spelade riktigt bra och fin fotboll i första halvlek och hade också 1–1 i halvtid, men i andra orkade vi inte riktigt hålla det höga tempot. Jag tycker vi spelade till oss många fina lägen i första halvlek och hade även ett och annat i andra, men vi släppte också till för många lägen bakåt. Resultatet känns ganska rättvist sett över 90 minuter, säger Torsös tränare Johan Siploa.

Mål, Torsö: Mattias Klahr