16 jun 2015 22:01

16 jun 2015 22:06

Jula föll mot serieledaren

FOTBOLL, DIVISION 3 NORRA, DAM.

Serieledaren Axvall blev tillslut för svår för bottenlaget Jula, som fick se sig besegrat med 1–3. Hemmalaget hängde dock med bra i stora delar av matchen, framför allt i första halvlek. Jula kvitterade i början av andra halvlek genom ett nickmål av Fanny Svensson och även om Axvall tog tillbaka ledningen så fortsatte hemmalaget att jobba på, men hade svårt att sätta sina chanser.

– Vi ska inte bortse från att vi möter seriens bästa lag, men vi gör säsongens hittills bästa halvlek i den första. Spel- och chansmässigt var vi absolut med och det hade känts rättvist med i alla fall en poäng, säger Julas tränare Rickard de Jongh.

Mål, Jula: Fanny Svensson.

Serieledaren Axvall blev tillslut för svår för bottenlaget Jula, som fick se sig besegrat med 1–3. Hemmalaget hängde dock med bra i stora delar av matchen, framför allt i första halvlek. Jula kvitterade i början av andra halvlek genom ett nickmål av Fanny Svensson och även om Axvall tog tillbaka ledningen så fortsatte hemmalaget att jobba på, men hade svårt att sätta sina chanser.

– Vi ska inte bortse från att vi möter seriens bästa lag, men vi gör säsongens hittills bästa halvlek i den första. Spel- och chansmässigt var vi absolut med och det hade känts rättvist med i alla fall en poäng, säger Julas tränare Rickard de Jongh.

Mål, Jula: Fanny Svensson.