15 jun 2015 21:42

15 jun 2015 21:42

Sent mål avgjorde för Tidavad

FOTBOLL, DIVISION 4 NORRA, DAM.

Efter något som Tidavads tränare Andreas Kernen beskriver som ofantligt många chanser kunde Tidavad avgöra, men det var bokstavligen i sista minuten. Linda Paakkunainen fick avgöra genom 1–0 i minut 89.

– Återigen en riktig nervig match. Vi brände mängder med chanser, så segern satt verkligen långt inne, säger tränare Kernen.

I jakten på ledningsmål lät Tidavad sin motståndare, Tymer, spela till sig en och annan farlig chans.

– Ja vi jagade mål länge och det blev lite väl spännande när vi lämnade en del ytor öppna, men väldigt skönt när vi väl kunde avgöra, säger Kernen som vill ge en eloge till hela laget, men ett extra plus till Stina Fredriksson som gick in mål och spikade igen.

Mål, Tidavad: Linda Paakkunainen

Efter något som Tidavads tränare Andreas Kernen beskriver som ofantligt många chanser kunde Tidavad avgöra, men det var bokstavligen i sista minuten. Linda Paakkunainen fick avgöra genom 1–0 i minut 89.

– Återigen en riktig nervig match. Vi brände mängder med chanser, så segern satt verkligen långt inne, säger tränare Kernen.

I jakten på ledningsmål lät Tidavad sin motståndare, Tymer, spela till sig en och annan farlig chans.

– Ja vi jagade mål länge och det blev lite väl spännande när vi lämnade en del ytor öppna, men väldigt skönt när vi väl kunde avgöra, säger Kernen som vill ge en eloge till hela laget, men ett extra plus till Stina Fredriksson som gick in mål och spikade igen.

Mål, Tidavad: Linda Paakkunainen