15 jun 2015 22:03

15 jun 2015 22:03

Inte sommarlov riktigt än för MT-laget

FOTBOLL.: F11.

I måndags var det dags för match igen för Julas F11, det lag som under säsongen går under namnet MT-laget.

I det populära flicklaget får tränarna fortsätta att ställa några spelare per match så att alla så få chans att spela lika mycket.

– Det fungerar jättebra och de som står över är med och tittar och hejar. Det är ju också en del att se spelet från sidan, så det känns som om det har blivit en ganska bra lösning, säger Karin Eriksson, som är tränare för laget.

Fast de flesta som står bredvid är bra sugna på att hoppa in.

– Det kommer gärna ett sms före match från de som ska stå över att de gärna är med om någon möjligtvis skulle vara sjuk, fast det hittills är det aldrig någon som har varit sjuk. Det är roligt att se att tjejerna är så ivriga på att spela.

Redan på onsdag är det dags igen, då spelar Julas tjejer mot Weimer. Det är också sista seriematchen innan sommaruppehållet.

– Jag tycker att tjejerna har utvecklats under våren. Det märks framför allt att de har lärt sig att använda hela planen mycket bättre. Nu ska vi spela en match till och ha lite avslutning innan alla går på sommarlov.

I det populära flicklaget får tränarna fortsätta att ställa några spelare per match så att alla så få chans att spela lika mycket.

– Det fungerar jättebra och de som står över är med och tittar och hejar. Det är ju också en del att se spelet från sidan, så det känns som om det har blivit en ganska bra lösning, säger Karin Eriksson, som är tränare för laget.

Fast de flesta som står bredvid är bra sugna på att hoppa in.

– Det kommer gärna ett sms före match från de som ska stå över att de gärna är med om någon möjligtvis skulle vara sjuk, fast det hittills är det aldrig någon som har varit sjuk. Det är roligt att se att tjejerna är så ivriga på att spela.

Redan på onsdag är det dags igen, då spelar Julas tjejer mot Weimer. Det är också sista seriematchen innan sommaruppehållet.

– Jag tycker att tjejerna har utvecklats under våren. Det märks framför allt att de har lärt sig att använda hela planen mycket bättre. Nu ska vi spela en match till och ha lite avslutning innan alla går på sommarlov.