15 jun 2015 21:34

15 jun 2015 21:34

Hova bröt Fagersannas svit

FOTBOLL, DIVISION 6 MARIESTAD.

I tisdagens match på Movallen kunde Hova bryta Fagersannas svit. Efter åtta segrar tappade seriefavoriten poäng efter 2–2.

– Vi bröt faktiskt Värings svit förra året efter att de hade vunnit nio raka, så vi vet att vi kan och egentligen ska motståndarna veta att det är svårt att ta poäng på Movallen. Visserligen har vi gjort några bottennapp tidigare i vår, men nu känns det som om vi är på väg, säger Alexander Andersson, som skötte coachningen i måndagens match.

Fagersanna tog ledningen med 2–0 i första halvlek, men Hova lyckades reducera i slutminuterna före vilan och kvitterade också i början av andra halvlek.

– Efter vår kvittering tog vi över lite av spelet, men det svängde ganska bra. Oavgjort känns ganska rättvist, säger Andersson, som vill framhålla hela laget men ger ett extra plus till Markus Gibson.

Mål, Hova: Joel Sellén, Hamed Heidari.

I tisdagens match på Movallen kunde Hova bryta Fagersannas svit. Efter åtta segrar tappade seriefavoriten poäng efter 2–2.

– Vi bröt faktiskt Värings svit förra året efter att de hade vunnit nio raka, så vi vet att vi kan och egentligen ska motståndarna veta att det är svårt att ta poäng på Movallen. Visserligen har vi gjort några bottennapp tidigare i vår, men nu känns det som om vi är på väg, säger Alexander Andersson, som skötte coachningen i måndagens match.

Fagersanna tog ledningen med 2–0 i första halvlek, men Hova lyckades reducera i slutminuterna före vilan och kvitterade också i början av andra halvlek.

– Efter vår kvittering tog vi över lite av spelet, men det svängde ganska bra. Oavgjort känns ganska rättvist, säger Andersson, som vill framhålla hela laget men ger ett extra plus till Markus Gibson.

Mål, Hova: Joel Sellén, Hamed Heidari.