12 jun 2015 06:00

12 jun 2015 06:00

Holm vinnare i Backspecial

FOLKRACE

Dagen efter Flaggracet i Tidaholm kördes en backtävling för folkracebilar.

Fägres Marcus Holm visade vinnartakter när han tog hem seniorernas framhjulsdrivna klass med sin Opel. Han noterades också för tävlingens snabbaste åk. I samma klass slutade klubbkompisen Tobias Johansson sjua.

I den bakhjulsdrivna klassen slutade Gustav Johansson MMS även han på en sjunde plats. Några bättre placeringar blev det för Natalie Levin i damklassen då hon fixade en fjärde plats. Här slutade Pernilla Persson FMK sjua. Sjundeplaceringar för de lokala förarna var en gångbar siffra då även Rogert Levin fick den placeringen i veteranklassen.

Dagen efter Flaggracet i Tidaholm kördes en backtävling för folkracebilar.

Fägres Marcus Holm visade vinnartakter när han tog hem seniorernas framhjulsdrivna klass med sin Opel. Han noterades också för tävlingens snabbaste åk. I samma klass slutade klubbkompisen Tobias Johansson sjua.

I den bakhjulsdrivna klassen slutade Gustav Johansson MMS även han på en sjunde plats. Några bättre placeringar blev det för Natalie Levin i damklassen då hon fixade en fjärde plats. Här slutade Pernilla Persson FMK sjua. Sjundeplaceringar för de lokala förarna var en gångbar siffra då även Rogert Levin fick den placeringen i veteranklassen.