08 jun 2015 13:14

08 jun 2015 13:14

Provade enduro

ENDURO: 23 tappra trotsade regnet

Att Enduro är spanska och står för uthållighet fick de som kom till Mariestads Enduroklubb i helgen verkligen uppleva. Vädrets makter gjorde att inte bara banan blev blöt. Trots allt regn passade 23 tappra ungdomar, från fyra år och uppåt, att testa på att köra motorcykel. Arrangemanget Prova på MC är ett initiativ som det Svemo genom idrottslyftet satsar på för att få fler unga till motorsporten.

Att Enduro är spanska och står för uthållighet fick de som kom till Mariestads Enduroklubb i helgen verkligen uppleva. Vädrets makter gjorde att inte bara banan blev blöt. Trots allt regn passade 23 tappra ungdomar, från fyra år och uppåt, att testa på att köra motorcykel. Arrangemanget Prova på MC är ett initiativ som det Svemo genom idrottslyftet satsar på för att få fler unga till motorsporten.