07 jun 2015 14:37

08 jun 2015 12:55

Foto: Peter Gustafsson

Nostalgifotboll med sköna lirare

Det blev en nationaldag i nostagifotbollens tecken på Lekevi i Mariestad. Precis som för tre år sedan. Sju lag samlades för att under lättsammare former lira lite matcher. Emellanåt, för att inte säga hela tiden, kom tävlingsinstinkten in i gubbarna.

Det resulterade i ett antal skador, men inte just i denna situation mellan Marcus Johansson och Per Åhlby. Vilket lag som vann är nog glömt för de flesta vid det här laget.

Det blev en nationaldag i nostagifotbollens tecken på Lekevi i Mariestad. Precis som för tre år sedan. Sju lag samlades för att under lättsammare former lira lite matcher. Emellanåt, för att inte säga hela tiden, kom tävlingsinstinkten in i gubbarna.

Det resulterade i ett antal skador, men inte just i denna situation mellan Marcus Johansson och Per Åhlby. Vilket lag som vann är nog glömt för de flesta vid det här laget.