07 jun 2015 19:11

07 jun 2015 19:15

MRK trea i division tre

RIDSPORT: Dressyr

Mariestads ridklubbs dressyrlag lyckades ta en andraplats i den sista omgången i division tre, dressyr för häst.
Därmed blev laget totalt trea.

Den 31 maj åkte Mariestad Ridklubbs dressyrlag till Vartofta rid- och körsällskap för att rida den tredje och sista omgången i division tre. Inför sista omgången låg laget på en delad fjärde plats och ryttarna var riktigt taggat för att ta upp striden om placering.

Inlånad ryttare

Moa Nordenberg på Ambition var inlånad till Mariestadslaget från Mölltorps ridsällskap och de började lagklassen LB:1 med 68,39 procent, vilket gav en femte plats individuellt. Elisabeth Adamsson på sin unghäst Vincent Ridge red i LC:1 på hela 67,222 procent och det räckte till sjätteplacering.

Sist ut i lagklassen var Elin Moberg på unghästen Funny. De gjorde en prydlig ritt med härlig energi och fick 69,815 procent vilket gav dem en individuell seger i LC:1.

Trea totalt

Laget placerade sig för dagen tvåa. Efter vårens samtliga tre omgångar placerade sig laget sammanlagt på en fin tredje plats – i laget har även Anna Bengtsson ridit men hon kunde inte starta i Vartofta.

Elisabeth och Vincent Ridge placerade sig även sexa individuellt i LB:1 med 68,214 procent.

Den 31 maj åkte Mariestad Ridklubbs dressyrlag till Vartofta rid- och körsällskap för att rida den tredje och sista omgången i division tre. Inför sista omgången låg laget på en delad fjärde plats och ryttarna var riktigt taggat för att ta upp striden om placering.

Inlånad ryttare

Moa Nordenberg på Ambition var inlånad till Mariestadslaget från Mölltorps ridsällskap och de började lagklassen LB:1 med 68,39 procent, vilket gav en femte plats individuellt. Elisabeth Adamsson på sin unghäst Vincent Ridge red i LC:1 på hela 67,222 procent och det räckte till sjätteplacering.

Sist ut i lagklassen var Elin Moberg på unghästen Funny. De gjorde en prydlig ritt med härlig energi och fick 69,815 procent vilket gav dem en individuell seger i LC:1.

Trea totalt

Laget placerade sig för dagen tvåa. Efter vårens samtliga tre omgångar placerade sig laget sammanlagt på en fin tredje plats – i laget har även Anna Bengtsson ridit men hon kunde inte starta i Vartofta.

Elisabeth och Vincent Ridge placerade sig även sexa individuellt i LB:1 med 68,214 procent.