04 jun 2015 11:14

04 jun 2015 11:14

Bättre insats för juniorerna

GOLF: Skandia tour distrikt

Juniorerna i Mariestads GK gjorde bra insats då man gästade Marks GK för andra omgången av Skandia tour distrikt.

Den föregående omgången på Vårgårda GK var ingen höjdare, men nu gick det alltså bättre.

I pojkar B2 debuterade Albin Rutgersson med en fin andraplacering och Albert Gustafsson kom på femte plats två slag efter Albin. Båda två gjorde en bra debut och kommer troligen figurera högt upp i resultatlistorna framöver.

I pojkar A landade Edvin Svensson på en sjundeplats, vilket inte var det han ville. Edvin har ett stort spel inom sig så vid nästa tävling kapacitet finns till att tar en högre placering.

I flickor B vann Tilda Kvarnrud en jämn match, där Tilda drog längsta strået med bättre bruttoresultat än den värsta konkurrenten.

I pojkar B1 blev det ytterligare två pallplatser och ännu en vinst genom Oscar Jönsson som spelade väldigt jämn golf med många bra drives och bra närspel. Två slag efter var Max Hållander som knep plats tre. – Nästa Skandia är på hemmaplan och då hoppas hoppas jag vi får med ytterligare Mariestadsspelare, säger tränaren Stefan Jönsson.

Den föregående omgången på Vårgårda GK var ingen höjdare, men nu gick det alltså bättre.

I pojkar B2 debuterade Albin Rutgersson med en fin andraplacering och Albert Gustafsson kom på femte plats två slag efter Albin. Båda två gjorde en bra debut och kommer troligen figurera högt upp i resultatlistorna framöver.

I pojkar A landade Edvin Svensson på en sjundeplats, vilket inte var det han ville. Edvin har ett stort spel inom sig så vid nästa tävling kapacitet finns till att tar en högre placering.

I flickor B vann Tilda Kvarnrud en jämn match, där Tilda drog längsta strået med bättre bruttoresultat än den värsta konkurrenten.

I pojkar B1 blev det ytterligare två pallplatser och ännu en vinst genom Oscar Jönsson som spelade väldigt jämn golf med många bra drives och bra närspel. Två slag efter var Max Hållander som knep plats tre. – Nästa Skandia är på hemmaplan och då hoppas hoppas jag vi får med ytterligare Mariestadsspelare, säger tränaren Stefan Jönsson.