01 jun 2015 16:38

01 jun 2015 16:38

Fina placeringar för MRK

RIDSPORT: Ponnyallsvenskan

I ett regnigt Vartofta red Mariestads ponnyryttare sista omgången i dressyrens allsvenska division 3-serie i lördags.

Vädret var inte på arrangörens sida och flera ekipage fick sig en ordentlig regndusch under ritten. Trots detta kämpade ryttarna mycket väl. Med något färre ryttare från MRK till sista omgången så blev lagplaceringarna lite blygsammare mot tidigare. Detta resulterade i att lag ett placerade sig på en total femteplats och lag två på sjätte plats.

I lag ett har Maja Svensson, Frida Beiron, Maja Johansson och Olivia Bergström ridit och i lag två Vilma Beiron, Maya Kyrk, Alva Mälke och Marlene Sundström. Vann totalt gjorde Ulricehamn, följt av Borås och Falköping. MRK har anmält ett lag till höstens division två dressyr så nu är det bara för ryttarna att träna vidare över sommaren.

I Vartofta tävlades också individuellt och där lyckades Amanda Dahlström med Minette vinna LB:1 efter en mycket fin och prydlig ritt. Vilma Beiron vann LC:1 med Marabou och i lagklass LC:1 lyckades hon knipa andraplatsen med Cui Ulva och tredjeplatsen med Marabou, tätt följd av lagkompisen Maja Svensson på Wilma som fyra.

Vädret var inte på arrangörens sida och flera ekipage fick sig en ordentlig regndusch under ritten. Trots detta kämpade ryttarna mycket väl. Med något färre ryttare från MRK till sista omgången så blev lagplaceringarna lite blygsammare mot tidigare. Detta resulterade i att lag ett placerade sig på en total femteplats och lag två på sjätte plats.

I lag ett har Maja Svensson, Frida Beiron, Maja Johansson och Olivia Bergström ridit och i lag två Vilma Beiron, Maya Kyrk, Alva Mälke och Marlene Sundström. Vann totalt gjorde Ulricehamn, följt av Borås och Falköping. MRK har anmält ett lag till höstens division två dressyr så nu är det bara för ryttarna att träna vidare över sommaren.

I Vartofta tävlades också individuellt och där lyckades Amanda Dahlström med Minette vinna LB:1 efter en mycket fin och prydlig ritt. Vilma Beiron vann LC:1 med Marabou och i lagklass LC:1 lyckades hon knipa andraplatsen med Cui Ulva och tredjeplatsen med Marabou, tätt följd av lagkompisen Maja Svensson på Wilma som fyra.