26 maj 2015 17:55

26 maj 2015 17:55

Magnus Olofsson avstängd

FOTBOLL

I kväll spelar Törebodas damer åttondelsfinal i DM borta mot Vartofta. Vinnaren är i stort sett klart för svenska cupen och får dessutom möta Skövde i DM-kvartsfinalen.

Magnus Olofsson får vara med i båset i DM, men inte nästa seriematch på söndag mot Stenungsund. I fredags mot Skövde blev han nämligen avvisad från bänken av domare Pasha Nasir efter meningsskiljaktigheter i andra halvleken.

– Det bedömdes grovt och blev automatiskt avstängning en match som jag inte kan göra något åt. Jag ska skicka in min version till förbundet och har skrivit 1,5 A4-papper här, säger Olofsson.

Det återstår att se om det blir ytterligare tidsstraff.

 

Magnus Olofsson får vara med i båset i DM, men inte nästa seriematch på söndag mot Stenungsund. I fredags mot Skövde blev han nämligen avvisad från bänken av domare Pasha Nasir efter meningsskiljaktigheter i andra halvleken.

– Det bedömdes grovt och blev automatiskt avstängning en match som jag inte kan göra något åt. Jag ska skicka in min version till förbundet och har skrivit 1,5 A4-papper här, säger Olofsson.

Det återstår att se om det blir ytterligare tidsstraff.