18 maj 2015 16:11

18 maj 2015 16:11

THK fyra i Götene

RIDSPORT

Töreboda HK:s lag lyckades placera sig som fyra i Gotacupen i hoppning för ponny i söndags.

Töreboda Hästklubb var på plats i Götene för att försvara sina färger. Sju ekipage, ridskoleponnys och privatponnys, tävlade i lagklassen lätt D med idealtid; Fanny Andersson, Rebecca Berglind, Nelly Kramer, Felicia Koinberg Lovisa Agné, Josefin Billing och Tyra Henningsson.

I förklassen, lätt D med bedömning clear round, gav en felfri runda och en rosett till Fanny Andersson med Zabina, Rebecca Berglind med Lovey Equus, Felicia Koinberg med Black Crystal och Nelly Kramer med Non Stop F.

Den efterföljande lagklassen reds med bedömning Idealtid. Tanken är att ryttaren ska gå i mål felfritt med en sluttid så nära idealtiden som möjligt. Banan skulle ridas på så nära 57 sekunder som möjligt. Fanny Andersson och ridskoleponnyn Zabina såg länge ut att inte bara få bäst tid i sin kategori (Zabina går under kategori C) utan även få tävlingens bästa tid med sina 56,42 sekunder, men fick se sig besegrade.

Övriga felfria i lagklassen var Rebecca Berglind, Felicia Koinberg, Nelly Kramer, Lovisa Agné och Josefin Billing.

Töreboda Hästklubb var på plats i Götene för att försvara sina färger. Sju ekipage, ridskoleponnys och privatponnys, tävlade i lagklassen lätt D med idealtid; Fanny Andersson, Rebecca Berglind, Nelly Kramer, Felicia Koinberg Lovisa Agné, Josefin Billing och Tyra Henningsson.

I förklassen, lätt D med bedömning clear round, gav en felfri runda och en rosett till Fanny Andersson med Zabina, Rebecca Berglind med Lovey Equus, Felicia Koinberg med Black Crystal och Nelly Kramer med Non Stop F.

Den efterföljande lagklassen reds med bedömning Idealtid. Tanken är att ryttaren ska gå i mål felfritt med en sluttid så nära idealtiden som möjligt. Banan skulle ridas på så nära 57 sekunder som möjligt. Fanny Andersson och ridskoleponnyn Zabina såg länge ut att inte bara få bäst tid i sin kategori (Zabina går under kategori C) utan även få tävlingens bästa tid med sina 56,42 sekunder, men fick se sig besegrade.

Övriga felfria i lagklassen var Rebecca Berglind, Felicia Koinberg, Nelly Kramer, Lovisa Agné och Josefin Billing.