18 maj 2015 14:39

18 maj 2015 14:39

MRK ordnar Sugar cup på nytt

RIDSPORT

På torsdag ska Mariestads ridklubb återigen anordna Sugar cup – en träningsserie i terrängridning med stilbedömning för ponnyryttare som vill börja med fälttävlan. Hindren i terrängen är max 60 centimeter.

Det här året har 25 ekipage anmält sig till tävlingen, viklet är en ökning jämfört med förra året. Den första omgången avgjordes på Ljusslingsbacken i Skövde för två veckor. Ryttare som ridit två omgångar i sitt distrikt är kvalificerade för semifinal i Örebro. Därifrån går de bästa till finalen på Ribbersborg i Malmö, samtidigt som ponny-EM.

Förra året tog sig MRK:s Frida Beiron och Top Fuel till finalen i Malmö. Ekipaget tog senare brons i stil-SM.

På torsdag ska Mariestads ridklubb återigen anordna Sugar cup – en träningsserie i terrängridning med stilbedömning för ponnyryttare som vill börja med fälttävlan. Hindren i terrängen är max 60 centimeter.

Det här året har 25 ekipage anmält sig till tävlingen, viklet är en ökning jämfört med förra året. Den första omgången avgjordes på Ljusslingsbacken i Skövde för två veckor. Ryttare som ridit två omgångar i sitt distrikt är kvalificerade för semifinal i Örebro. Därifrån går de bästa till finalen på Ribbersborg i Malmö, samtidigt som ponny-EM.

Förra året tog sig MRK:s Frida Beiron och Top Fuel till finalen i Malmö. Ekipaget tog senare brons i stil-SM.