13 maj 2015 17:28

13 maj 2015 17:28

Medaljer till JLIF:are

Johannesbergs LIF:s bowlare deltog i SM för funktionsnedsatta i Västerås. Mästerskapet är en av årets höjdpunkter och 390 deltagare från hela Sverige kom till start varav nio från JLIF. Klubben fick flera bra placeringar, men främst Marie Johansson och Mari Hällsås (stående i mitten) som fick kliva högst upp på pallen och mottaga guldmedaljer i 2-manna lag klass C/D. Marie Johansson kom även tvåa individuellt i klass C.

Johannesbergs LIF:s bowlare deltog i SM för funktionsnedsatta i Västerås. Mästerskapet är en av årets höjdpunkter och 390 deltagare från hela Sverige kom till start varav nio från JLIF. Klubben fick flera bra placeringar, men främst Marie Johansson och Mari Hällsås (stående i mitten) som fick kliva högst upp på pallen och mottaga guldmedaljer i 2-manna lag klass C/D. Marie Johansson kom även tvåa individuellt i klass C.

Resultaten

VÄSTERÅS: SM funktionsnedsatta:

Damer tvåmanna: 1) Mari Hällsås/Marie Johansson.

Damer A : 20) Ann Persson.

Damer C: 2) Marie Johansson, 9) Mari Hällsås, 26) Ulrika Ljungberg.

Herrar A: 39) Mattias Olsson.

Herrar B: 9) Erik Skogsberg.

Herrar C: 53) Martin Ahrle.

Herrar D: 16) Karl-Fredrik Larsson, 32) Jonas Ragnarsson.