05 maj 2015 15:52

06 maj 2015 06:32

MRK:s ponnyryttare skördade framgångar

RIDPORT: Dressyrallsvenskan division 3

I söndags var det dags för andra omgången av division tre ponnydressyr. Tävlingen hölls i Mölltorp och Mariestad deltog med två lag.

Återigen skördade Mariestadsklubben fina framgångar både i lag och individuellt. MRK:s lag 2 kom på en fin tredjeplacering av totalt tio lag. Vann gjorde Borås fältrittklubb följt av Falbygdens hästsportförening. I MRK:s lag 2 red Alva Mälke, Maya Kyrk, Vilma Beiron och Marlene Sundström. MRK:s lag 1 slutade på en sjätteplats trots att de för dagen bara var tre i laget. I lag 1 red Maja Svensson, Olivia Bergström och Maja Johansson. Lagledare för de båda lagen är Anna Bergström.

I de individuella klasserna vann Alva Mälke LC:1 kategori C med Åbackens Kahlua, Vilma Beiron vann LC:1 kategori B med Marabou följt av klubbkompisen Maja Svensson på ponnyn Vilma som slutade på andraplats.

I LB:1 gick även där vinsten och andraplatsen till MRK genom Frida Beiron på Marabou följt av Alva Mälke och Kahlua. Ett gäng glada och duktiga tjejer med en härlig lagkänsla ser nu fram mot sista och avgörande omgången i Vartofta 30 maj.

Återigen skördade Mariestadsklubben fina framgångar både i lag och individuellt. MRK:s lag 2 kom på en fin tredjeplacering av totalt tio lag. Vann gjorde Borås fältrittklubb följt av Falbygdens hästsportförening. I MRK:s lag 2 red Alva Mälke, Maya Kyrk, Vilma Beiron och Marlene Sundström. MRK:s lag 1 slutade på en sjätteplats trots att de för dagen bara var tre i laget. I lag 1 red Maja Svensson, Olivia Bergström och Maja Johansson. Lagledare för de båda lagen är Anna Bergström.

I de individuella klasserna vann Alva Mälke LC:1 kategori C med Åbackens Kahlua, Vilma Beiron vann LC:1 kategori B med Marabou följt av klubbkompisen Maja Svensson på ponnyn Vilma som slutade på andraplats.

I LB:1 gick även där vinsten och andraplatsen till MRK genom Frida Beiron på Marabou följt av Alva Mälke och Kahlua. Ett gäng glada och duktiga tjejer med en härlig lagkänsla ser nu fram mot sista och avgörande omgången i Vartofta 30 maj.