02 maj 2015 14:42

05 maj 2015 07:44

Hemmatorsk för Töreboda

FOTBOLL, DIVISION 5 NORRA.

Väring blev en för svår uppgift för Töreboda IK hemma på Töreshov i fredags. Töreboda fick se sig besegrat med 2–3.

Bortalaget öppnade med ett tidigt ledningsmål. Töreboda lyckades visserligen utjämna till 1–1 genom Albert Bega i 45:e minuten och ställningen var oavgjord inför andra halvlek. I 46:e minuten såg Väring till att ta tillbaka ledningen och tio minuter senare blev Törebodas Jonathan Svensson utvisad.

– Jag kan inte skylla riktigt på att utvisningen blev avgörande. Det är nog snarare så att vi inte riktigt har kommit upp i nivå än. Jag tycker dock att det börjar se bättre och bättre ut och det visade vi flertalet gånger i den här matchen, säger Törebodas tränare Conny Green.

Väring ökade på sin ledning till 3–1 i 57:e matchminuten och även om Dan Karlsson fick till reducering i 65:e så gick tre poäng till bortalaget.

– Vi hade en del bud på kvittering efter 2–3-målet och ska jag vara ärlig så hade det känts betydligt bättre om vi hade fått med oss ett poäng, säger Green.

Mål, TIK: Albert Bega, Dan Karlsson.

Bortalaget öppnade med ett tidigt ledningsmål. Töreboda lyckades visserligen utjämna till 1–1 genom Albert Bega i 45:e minuten och ställningen var oavgjord inför andra halvlek. I 46:e minuten såg Väring till att ta tillbaka ledningen och tio minuter senare blev Törebodas Jonathan Svensson utvisad.

– Jag kan inte skylla riktigt på att utvisningen blev avgörande. Det är nog snarare så att vi inte riktigt har kommit upp i nivå än. Jag tycker dock att det börjar se bättre och bättre ut och det visade vi flertalet gånger i den här matchen, säger Törebodas tränare Conny Green.

Väring ökade på sin ledning till 3–1 i 57:e matchminuten och även om Dan Karlsson fick till reducering i 65:e så gick tre poäng till bortalaget.

– Vi hade en del bud på kvittering efter 2–3-målet och ska jag vara ärlig så hade det känts betydligt bättre om vi hade fått med oss ett poäng, säger Green.

Mål, TIK: Albert Bega, Dan Karlsson.

  • Johanna Drath