01 maj 2015 18:23

05 maj 2015 07:44

Här blir Albin överraskad av SM-guldmedaljören

ISHOCKEY

Vad hade du gjort om en SM-guldmedaljör dök upp i din trädgård?
Vinnaren i MT:s tävling, 13-årige Albin Larsson, storknade.
– Jag vet inte vad jag ska säga.

Följer du Mariestads-Tidningen på facebook? Om du gör det missade du förmodligen inte vår tävling förra veckan där vi lottade ut Eddie Larssons signerade klubba. 13-årige Albin Larsson från Mariestad var en av drygt 240 som var med och deltog.

I fredags fick han ta emot sitt pris hemma i trädgården – av självaste Eddie Larsson.

– Jag kan fortfarande inte fatta det, säger Albin efter att han fått ta en bild med Växjöbacken som var med och tog SM-guld.

Albins pappa Leif och mamma Pernilla var de enda som visste om att SM-guldmedaljören själv skulle lämna över klubban. Därför var det inte så konstigt att den 13-årige Mariestad Bois-spelaren tappade hakan när Växjöbacken Larsson traskade in på baksidan.

– Det här är skitcoolt.

Albin och ett stort gäng vänner fick sedan en pratstund med Eddie Larsson där det stora samtalsämnet var ishockey. Bland annat fick Eddie frågor om vilka spelare han rankar högst i SHL och hur mycket han tränar.

– Jättekul att få träffa killarna och få snacka lite, säger Eddie Larsson, som efter att ha firat guldet nu är hemma och hälsar på familjen i Mariestad.

Se när SM-guldmedaljören Eddie Larsson överraskar Albin i klippet ovan.

Följer du Mariestads-Tidningen på facebook? Om du gör det missade du förmodligen inte vår tävling förra veckan där vi lottade ut Eddie Larssons signerade klubba. 13-årige Albin Larsson från Mariestad var en av drygt 240 som var med och deltog.

I fredags fick han ta emot sitt pris hemma i trädgården – av självaste Eddie Larsson.

– Jag kan fortfarande inte fatta det, säger Albin efter att han fått ta en bild med Växjöbacken som var med och tog SM-guld.

Albins pappa Leif och mamma Pernilla var de enda som visste om att SM-guldmedaljören själv skulle lämna över klubban. Därför var det inte så konstigt att den 13-årige Mariestad Bois-spelaren tappade hakan när Växjöbacken Larsson traskade in på baksidan.

– Det här är skitcoolt.

Albin och ett stort gäng vänner fick sedan en pratstund med Eddie Larsson där det stora samtalsämnet var ishockey. Bland annat fick Eddie frågor om vilka spelare han rankar högst i SHL och hur mycket han tränar.

– Jättekul att få träffa killarna och få snacka lite, säger Eddie Larsson, som efter att ha firat guldet nu är hemma och hälsar på familjen i Mariestad.

Se när SM-guldmedaljören Eddie Larsson överraskar Albin i klippet ovan.