30 apr 2015 12:36

30 apr 2015 12:37

Cupvinnare i Mölndal

INNEBANDY: Vinst för Lockerudstjejer

Lockerud flickor födda 1998 till 2000 vann Mölndals ungdomscup.

I serien besegrades först Storvreta med 2–1 och Mölndal med 4–1. Lockerud kom tvåa i gruppen efter 3–5 mot Mölndal. I semifinalen krossades Hagalunds IF 7–0 efter ett otroligt spel och så stod Partille för motståndet i finalen. Tjejerna gjorde en strålande insats och vann med 6–5, efter att ha varit i underläge i stort sett hela matchen.

Laget från vänster: Ellen Tyyni, Fannie Andersson, Cornelia Hellqvist, Matilda Rundgren, Susan Mehanna, Klara Loneberg, Elin Persson. Främre: Jennifer Wiren, Ellen Nyman, Tilda Persson, Moa Öhgren, Lydia Appell, Emma Stenberg. Liggande Amanda Collberg.

I serien besegrades först Storvreta med 2–1 och Mölndal med 4–1. Lockerud kom tvåa i gruppen efter 3–5 mot Mölndal. I semifinalen krossades Hagalunds IF 7–0 efter ett otroligt spel och så stod Partille för motståndet i finalen. Tjejerna gjorde en strålande insats och vann med 6–5, efter att ha varit i underläge i stort sett hela matchen.

Laget från vänster: Ellen Tyyni, Fannie Andersson, Cornelia Hellqvist, Matilda Rundgren, Susan Mehanna, Klara Loneberg, Elin Persson. Främre: Jennifer Wiren, Ellen Nyman, Tilda Persson, Moa Öhgren, Lydia Appell, Emma Stenberg. Liggande Amanda Collberg.