29 apr 2015 08:56

29 apr 2015 08:57

Nytt förbund bildat inom pingisen

Svenska Bordtennisförbundet ser över sin organisation där man vill banta ner distrikten som är 23 stycken, där målet är att det skall vara klart 2024.

Pionjärer blev Bohuslän-Dals och Västergötlands Bordtennisförbund som vid ett extra årsmöte i lördags bildade Nordvästra Götalands Bordtennisförbund.

Den historiska styrelsen fick följande sammansättning Ronny Ferm Karlsborg (ordförande), Benny Johansson Munkedal (vice ordförande) och till ledamöter valdes Erland Josefsson Svanesund, Stefan Svensson Vara, Karin Gill Mariestad, Susanne Åkerman Skövde, Olle Carlsson Ed, Sverker Magnusson Vara. Styrelsesuppleanter är Ingmar Gustafsson Lidköping, Helen Andersson Henån, Michael Corsini Lidköping och Catarina Andersson Uddevalla.

Det nya distriktet omfattar drygt 80 föreningar, där kansliet kommer vara placerat i Idrottens Hus Skövde.

 

Pionjärer blev Bohuslän-Dals och Västergötlands Bordtennisförbund som vid ett extra årsmöte i lördags bildade Nordvästra Götalands Bordtennisförbund.

Den historiska styrelsen fick följande sammansättning Ronny Ferm Karlsborg (ordförande), Benny Johansson Munkedal (vice ordförande) och till ledamöter valdes Erland Josefsson Svanesund, Stefan Svensson Vara, Karin Gill Mariestad, Susanne Åkerman Skövde, Olle Carlsson Ed, Sverker Magnusson Vara. Styrelsesuppleanter är Ingmar Gustafsson Lidköping, Helen Andersson Henån, Michael Corsini Lidköping och Catarina Andersson Uddevalla.

Det nya distriktet omfattar drygt 80 föreningar, där kansliet kommer vara placerat i Idrottens Hus Skövde.