14 apr 2015 06:00

14 apr 2015 06:00

60 personer avslutade

SKYTTE: Över 200 kom till start

Då Gullspångs skytteförening höll avslutning kunde man stolt konstatera att klubben deltagit i 17 tävlingar under hösten och våren med totalt 207 startande. Det delades ut priser från både hemma- och bortatävlingar och det var ett digert bord med priser.

Man fick tillfälle att hylla sina ståendeskyttar, som hade en enorm utveckling med bland annat två finalplatser i riksfinalen i Skyttiaden.

Då Gullspångs skytteförening höll avslutning kunde man stolt konstatera att klubben deltagit i 17 tävlingar under hösten och våren med totalt 207 startande. Det delades ut priser från både hemma- och bortatävlingar och det var ett digert bord med priser.

Man fick tillfälle att hylla sina ståendeskyttar, som hade en enorm utveckling med bland annat två finalplatser i riksfinalen i Skyttiaden.