12 apr 2015 16:31

12 apr 2015 16:31

Kryss i genrepet

FOTBOLL: Träningsmatch

Det drar ihop sig till premiär i damernas division ett. I lördags spelade Mariestads Bois sin sista träningsmatch inför stundade seriespel.

2–2 blev resultatet mot division 2-laget Husqvarna.

Än har tränare Magnus Flodin inte riktight fått de svar han önskat av försäsongen. Träningslägret i Turkiet före påsk visade framför allt att laget har ett bra defensiv, men framåt finns det fortfarande en hel del frågetecken.

– Jag är väl inte helt nöjd med vart vi står. Jag hade hoppats få lite bättre svar från den här sista träningsmatchen. Vi har fortfarande problem med anfallet. Vi har inte ett tillräckligt bra passningsspel och får för dålig rörelse i anfallet, säger han.

Efter Sara Larssons knäskada finns ännu inte någon naturlig ersättare på topp i Bois-offensiven.

– Vi jobbar med förändringar i spelidén och det är inte alltid lätt. Dessutom har Johanna Andersson varit borta på grund av skada ett tag och det märks. Som det känns nu så kommer vi verkligen få spela oss in i serien.

Mål, Bois: Dominika Gustafsson, Caroline Carlsson.

Än har tränare Magnus Flodin inte riktight fått de svar han önskat av försäsongen. Träningslägret i Turkiet före påsk visade framför allt att laget har ett bra defensiv, men framåt finns det fortfarande en hel del frågetecken.

– Jag är väl inte helt nöjd med vart vi står. Jag hade hoppats få lite bättre svar från den här sista träningsmatchen. Vi har fortfarande problem med anfallet. Vi har inte ett tillräckligt bra passningsspel och får för dålig rörelse i anfallet, säger han.

Efter Sara Larssons knäskada finns ännu inte någon naturlig ersättare på topp i Bois-offensiven.

– Vi jobbar med förändringar i spelidén och det är inte alltid lätt. Dessutom har Johanna Andersson varit borta på grund av skada ett tag och det märks. Som det känns nu så kommer vi verkligen få spela oss in i serien.

Mål, Bois: Dominika Gustafsson, Caroline Carlsson.