10 apr 2015 15:33

10 apr 2015 15:38

Deveaux anmäler Helmersson

ISHOCKEY

Västeråsbacken Per Helmersson har anmälts till Disciplinnämnden – av André Deveaux.

– Det har kommit in en anmälan mot Helmersson, säger Disciplinnämndens ordförande Alexander Ramsay till sportbladet.se.

Den förre Röglespelaren stod för ett fult överfall på ex-boisaren Helmersson när lagen gjorde upp om en plats i SHL och anmäldes till Disciplinnämnden för det. Efter att ett videoklipp på händelsen läckt ut valde Rögle att sparka kanadensaren, som bara några dagar senare polisanmäldes.

Disciplinnämnden väntas ta beslut under nästa vecka.

– Det har kommit in en anmälan mot Helmersson, säger Disciplinnämndens ordförande Alexander Ramsay till sportbladet.se.

Den förre Röglespelaren stod för ett fult överfall på ex-boisaren Helmersson när lagen gjorde upp om en plats i SHL och anmäldes till Disciplinnämnden för det. Efter att ett videoklipp på händelsen läckt ut valde Rögle att sparka kanadensaren, som bara några dagar senare polisanmäldes.

Disciplinnämnden väntas ta beslut under nästa vecka.