09 apr 2015 21:02

09 apr 2015 21:02

Bra finalspel av Samuel Nordin

TENNIS

Samuel Nordin från Mariestads TK spelade P12 RM förra helgen. Han gick till final i Alingsås efter att ha kvalat i Tidaholm helgen före. I Tidaholm gjorde han en stabil och bra insats genom att komma tvåa i sin pool efter att ha vunnit tre matcher och endast förlora en.

Finalen i Alingsås spelades också i pool form där svarade Samuel återigen för en mycket bra insats. Här började han med att vinna mot William Ringmark från Ljungskile 7–5, 6–3. Sen förlorade han mot Albin Hermansson Alingsås 2–6, 3–6, för att sedan besegra Elis Eliasson, Hammarö, med 6–3, 7–5.

Det räckte dock inte för avancemang till semifinalspelet utan Samuel kom tvåa i sin final pool, dock en mycket bra insats a Samuel.

Klubbkompisen Alexandra Jansson svarade också för en mycket bra insats i RM F14. Etter att ha vunnit sin kvalgrupp kom hon sedan tvåa i sin finalpool och gick därmed till semifinal. Alexandra förlorade där mot en för dagen bättre moståndare i form av Elin Marklinder, Alingsås, med 0–6, 2–6.

Finalen i Alingsås spelades också i pool form där svarade Samuel återigen för en mycket bra insats. Här började han med att vinna mot William Ringmark från Ljungskile 7–5, 6–3. Sen förlorade han mot Albin Hermansson Alingsås 2–6, 3–6, för att sedan besegra Elis Eliasson, Hammarö, med 6–3, 7–5.

Det räckte dock inte för avancemang till semifinalspelet utan Samuel kom tvåa i sin final pool, dock en mycket bra insats a Samuel.

Klubbkompisen Alexandra Jansson svarade också för en mycket bra insats i RM F14. Etter att ha vunnit sin kvalgrupp kom hon sedan tvåa i sin finalpool och gick därmed till semifinal. Alexandra förlorade där mot en för dagen bättre moståndare i form av Elin Marklinder, Alingsås, med 0–6, 2–6.