07 apr 2015 15:45

07 apr 2015 15:45

Tävling med guldsmak

BOWLING

Det blev tre segrar i bowling till Gullboda från Töreboda i Kinnekullerullen för funktionshindrade.

Vinnare var Susanne Hideborg i damer klass D med 482 poäng, Robert Rantanen herrar klass C med 531 poäng och Jesper Olsson i herrar klass B med 738 poäng. Tävlingen arrangerades av Team Kinnekulle HBK och spelades på Arena bowl i Götene. Tävlingen hade lockat 150 tävlande från hela Skaraborg. Lirare från vänster, Jesper Olsson, Susanne Hideborg och Robert Rantanen

Vinnare var Susanne Hideborg i damer klass D med 482 poäng, Robert Rantanen herrar klass C med 531 poäng och Jesper Olsson i herrar klass B med 738 poäng. Tävlingen arrangerades av Team Kinnekulle HBK och spelades på Arena bowl i Götene. Tävlingen hade lockat 150 tävlande från hela Skaraborg. Lirare från vänster, Jesper Olsson, Susanne Hideborg och Robert Rantanen