07 apr 2015 15:46

07 apr 2015 15:46

Cupvinst på Åland för Bois U16

ISHOCKEY

Mariestad Bois U16 vann Williams Buss Cup. I gruppspelet besegrades Köping med 3–2 och SK Iron med 5–0.

I semifinalen mot Spånga vann Bois med 3–1 och fick då möta hemmalaget Mariehamn i final. i första perioden kom Bois inte alls upp i nivå, men i andra perioden tog vi tag i spelet rejält och spelade fullständigt ut hemmalaget och vann fullt rättvist med 3–1. Denna vecka avslutar man ungdomstiden med cup i Riga.

I semifinalen mot Spånga vann Bois med 3–1 och fick då möta hemmalaget Mariehamn i final. i första perioden kom Bois inte alls upp i nivå, men i andra perioden tog vi tag i spelet rejält och spelade fullständigt ut hemmalaget och vann fullt rättvist med 3–1. Denna vecka avslutar man ungdomstiden med cup i Riga.