31 mar 2015 20:36

31 mar 2015 20:37

Villa nästa för Jesper Thimfors

Otterbäckenfostrade Jesper Thimfors spås blir Villa Lidköpings nästa målvakt.

Thimfors har förhandlat med både Lidköpingslaget och med Vänersborg. Efter att Villas tidigare målvakt, David Borvall, gjort klart med Vänersborg, blir Thimfors än mer aktuell för Villa. Dessutom har Lidköpingsklubben uttalat att de vill satsa hårdare på lokalt spelarmaterial den kommande säsongen. Enligt P4 Skaraborg säger Thimfors att han väljer mellan Villa och ytterligare en säsong i Kungälv.

Thimfors har förhandlat med både Lidköpingslaget och med Vänersborg. Efter att Villas tidigare målvakt, David Borvall, gjort klart med Vänersborg, blir Thimfors än mer aktuell för Villa. Dessutom har Lidköpingsklubben uttalat att de vill satsa hårdare på lokalt spelarmaterial den kommande säsongen. Enligt P4 Skaraborg säger Thimfors att han väljer mellan Villa och ytterligare en säsong i Kungälv.