28 mar 2015 16:33

28 mar 2015 16:33

Johan Persson är klar för Färjestad

ISHOCKEY

Enligt hockeybloggen mrmadhawk.se ska den tidigare Mariestad Bois-forwarden Johan Persson vara klar för Färjestad i SHL.

– Färjestad ska satsa mer svenskt till nästa säsong.Bloggen kan avslöja att Timrås forward, , är klar för spel i klubben.- Han är klar och har skrivit på. Färjestad ska bara offentliggöra det, säger en mycket initierad källa med bra insyn i FBK till mrmadhawk.

Persson var i Bois mellan 2011 och 2013 och spelade senast i Timrå.

– Färjestad ska satsa mer svenskt till nästa säsong.Bloggen kan avslöja att Timrås forward, , är klar för spel i klubben.- Han är klar och har skrivit på. Färjestad ska bara offentliggöra det, säger en mycket initierad källa med bra insyn i FBK till mrmadhawk.

Persson var i Bois mellan 2011 och 2013 och spelade senast i Timrå.