18 mar 2015 13:04

22 apr 2015 19:05

Nu är Johan Esplund klar för Villa

Det har snackats länge – men nu är det klart.

Johan Esplund lämnar Västerås SK och återvänder till Villa-Lidköping.

– Han vill hem och det har han sagt hela tiden. Vi har vunnit saker tillsammans och är tacksamma för att han spelat här, säger VSK:s sportchef Micke Campese till vlt.se.

På onsdagen samlade Villa Lidköping till presskonferens för att presentera sitt senaste nyförvärv. Den nyblivne SM-guldmedaljören Johan Esplund väljer att lämna Västerås för att återvända till Villa-Lidköping, klubben han spelat för under större delen av sin seniorkarriär.

Ryktena har under flera veckors tid legat som en dimma kring Esplund, som själv inte lagt någon vikt vid snacket om en flytt. Det hela tog fart när Esplund och sambon Angelicas radhus låg ute till försäljning. Det hela späddes på av att sambon fick jobb i Lidköping för bara några veckor sedan.

– Det finns bara två klubbar jag kan tänka mig att spela för i Sverige, den ena är Västerås. Den andra är Villa, sa Esplund när MT träffade honom i Västerås inför semifinalserien mot Villa.

 

 

På onsdagen samlade Villa Lidköping till presskonferens för att presentera sitt senaste nyförvärv. Den nyblivne SM-guldmedaljören Johan Esplund väljer att lämna Västerås för att återvända till Villa-Lidköping, klubben han spelat för under större delen av sin seniorkarriär.

Ryktena har under flera veckors tid legat som en dimma kring Esplund, som själv inte lagt någon vikt vid snacket om en flytt. Det hela tog fart när Esplund och sambon Angelicas radhus låg ute till försäljning. Det hela späddes på av att sambon fick jobb i Lidköping för bara några veckor sedan.

– Det finns bara två klubbar jag kan tänka mig att spela för i Sverige, den ena är Västerås. Den andra är Villa, sa Esplund när MT träffade honom i Västerås inför semifinalserien mot Villa.