17 mar 2015 06:00

17 mar 2015 06:00

Skagersvik slutade fyra

BORDTENNIS

Skagersviks BTK avslutade säsongen med seriesammandrag i Örebro där det blev seger mot Arvika, förlust mot Skoghall och Kristinehamn och kryss, 7–7, mot Storå. Därmed placerar sig laget på en slutlig fjärdeplats i division tre, bakom Kristinehamn, Smaragd och Skoghall.

– Vi hade ingenting att spela för efter förlusten mot Skoghall i den första matchen. Därför får vi vara nöjda med säsongen, säger ledaren Ove Gustafsson.

Skagersviks BTK avslutade säsongen med seriesammandrag i Örebro där det blev seger mot Arvika, förlust mot Skoghall och Kristinehamn och kryss, 7–7, mot Storå. Därmed placerar sig laget på en slutlig fjärdeplats i division tre, bakom Kristinehamn, Smaragd och Skoghall.

– Vi hade ingenting att spela för efter förlusten mot Skoghall i den första matchen. Därför får vi vara nöjda med säsongen, säger ledaren Ove Gustafsson.