16 mar 2015 15:14

16 mar 2015 15:14

Gärdet visade fin form mot Marbodals BS och BK Arn

BOWLING.

Team Mariestads farmarlag, BK Gärdet och Mariestads BS var alla ute i landet och spelade i helgen. Resultaten blev både bra och dåliga.

Team Mariestads farmarlag åkte till Jönköping och spelade mot IK Cyrus där man efter två serier ledde med 6–4. Teamet lyckades att hålla i det ända till slutet och vann till slut matchen med 12–8. Lagets bästa spelare var Per Bergqvist med sina 842 poäng. Därefter var det dags att möta Jönköpings KK. Även den matchen blev jämn. Efter två serier var ställningen 5–5. Jönköpings KK var starkast i matchens slutskede och gick ifrån till 12–8. Främst i Team Mariestad i denna match var Robin Ljungkvist. Han fick ihop 908 poäng.

Gärdet stekheta

För BK Gärdet gick resan till Tidaholm. Där ställdes man mot Marbodals BS som höll jämna steg med Gärdet inledningsvis. 5–5 stod det på resultattavlan efter halva matchen. När matchen gick mot sitt slut lyckades Gärdet koka ihop ett vinnande recept. Med Johan Jacobssons 837-poäng som viktig ingrediens lyckades man vinna matchen med 10–9. Gärdet åkte sedan vidare till Hjo för att möta BK Arn där man efter två serier ledde med 7–3. Ledningen höll i sig ända till slutet. 13–7 slutade matchen och Gärdet kunde blicka tillbaka på en lyckad helg med två segrar. Främste poängplockare mot BK Arn var Andreas Wellman med 834.

Jobbigt i Skara

Gärdets farmalag åkte till Skara och spelade mot BK Kåess F där man efter två serier låg under med 3–7. Trots Pontus Hessle–Sandstedts 903 poäng fick man se sig besegrade med 6–14.

Mariestads BS åkte även dom till Skara och spelade mot Kåess. Också Mariestads BS fick ge sig mot Skaraiterna. Underläget efter två serier kunde inte vändas och matchen slutade 14–6 till BK Kåess. Bäst i bortalaget var Anton Karlsson med 784 poäng.

Team Mariestads farmarlag åkte till Jönköping och spelade mot IK Cyrus där man efter två serier ledde med 6–4. Teamet lyckades att hålla i det ända till slutet och vann till slut matchen med 12–8. Lagets bästa spelare var Per Bergqvist med sina 842 poäng. Därefter var det dags att möta Jönköpings KK. Även den matchen blev jämn. Efter två serier var ställningen 5–5. Jönköpings KK var starkast i matchens slutskede och gick ifrån till 12–8. Främst i Team Mariestad i denna match var Robin Ljungkvist. Han fick ihop 908 poäng.

Gärdet stekheta

För BK Gärdet gick resan till Tidaholm. Där ställdes man mot Marbodals BS som höll jämna steg med Gärdet inledningsvis. 5–5 stod det på resultattavlan efter halva matchen. När matchen gick mot sitt slut lyckades Gärdet koka ihop ett vinnande recept. Med Johan Jacobssons 837-poäng som viktig ingrediens lyckades man vinna matchen med 10–9. Gärdet åkte sedan vidare till Hjo för att möta BK Arn där man efter två serier ledde med 7–3. Ledningen höll i sig ända till slutet. 13–7 slutade matchen och Gärdet kunde blicka tillbaka på en lyckad helg med två segrar. Främste poängplockare mot BK Arn var Andreas Wellman med 834.

Jobbigt i Skara

Gärdets farmalag åkte till Skara och spelade mot BK Kåess F där man efter två serier låg under med 3–7. Trots Pontus Hessle–Sandstedts 903 poäng fick man se sig besegrade med 6–14.

Mariestads BS åkte även dom till Skara och spelade mot Kåess. Också Mariestads BS fick ge sig mot Skaraiterna. Underläget efter två serier kunde inte vändas och matchen slutade 14–6 till BK Kåess. Bäst i bortalaget var Anton Karlsson med 784 poäng.