08 mar 2015 14:01

08 mar 2015 14:01

Premiärseger för TIK:s damer

TRÄNINGSMATCH. FOTBOLL

Töreboda IK startade sitt matchande mot division ett i lördags. Motståndaren i årets första träningsmatch var division två-laget Habo.

– Inledningsvis uppträdde vi väldigt passivt och låg under med 0–3 efter 20 minuter, men sedan fick vi i gång det egna spelet och det såg betydligt bättre ut resterande del av första halvlek, säger tränare Magnus Olofsson.

Det som inte fungerade inledningsvis i första halvlek var på plats efter paus. Underläge med 1–3 i halvtid blev tillslut seger med 4–3.

– Vi spelade upp oss betydligt. Det märktes att vi inte är så vana vid stora ytor än och att det var första matchen, men det finns en hel del detaljer som jag tycker vi ska plocka med oss vidare in i försäsongen. Framförallt är jag nöjd med hur vi löste uppgiften och kom tillbaka efter den tunga starten.

Mål, TIK: Josefine Hermansson 3, Annelie Jonsson.

Töreboda IK startade sitt matchande mot division ett i lördags. Motståndaren i årets första träningsmatch var division två-laget Habo.

– Inledningsvis uppträdde vi väldigt passivt och låg under med 0–3 efter 20 minuter, men sedan fick vi i gång det egna spelet och det såg betydligt bättre ut resterande del av första halvlek, säger tränare Magnus Olofsson.

Det som inte fungerade inledningsvis i första halvlek var på plats efter paus. Underläge med 1–3 i halvtid blev tillslut seger med 4–3.

– Vi spelade upp oss betydligt. Det märktes att vi inte är så vana vid stora ytor än och att det var första matchen, men det finns en hel del detaljer som jag tycker vi ska plocka med oss vidare in i försäsongen. Framförallt är jag nöjd med hur vi löste uppgiften och kom tillbaka efter den tunga starten.

Mål, TIK: Josefine Hermansson 3, Annelie Jonsson.