04 mar 2015 19:34

04 mar 2015 19:34

Linus Engqvist stannar i Bois

ISHOCKEY

Linus Engqvist är femte spelaren från förra årets Bois-trupp som har kritat på för en ny säsong för division ett i Mariestad.

– Det känns jättebra att vi har fått Linus med oss en säsong till. Det märks verkligen att han har mognat som spelare och efter sin sejour i Töreboda och Forshaga har han tillfört mycket i laget. En lojal spelare och en viktig kugge i laget, säger Bois sportchef Ronny Johansson.

Linus Engqvist är femte spelaren från förra årets Bois-trupp som har kritat på för en ny säsong för division ett i Mariestad.

– Det känns jättebra att vi har fått Linus med oss en säsong till. Det märks verkligen att han har mognat som spelare och efter sin sejour i Töreboda och Forshaga har han tillfört mycket i laget. En lojal spelare och en viktig kugge i laget, säger Bois sportchef Ronny Johansson.