04 mar 2015 19:03

04 mar 2015 19:29

Erik Olsson klar för Vita Hästen

ISHOCKEY

Efter två säsonger i Mariestad Bois lämnar Erik Olsson hockeyettan för Norrköping och allsvenskan.

Forwarden har varit ett hett villebråd för flera klubbar i den näst högsta ligan. För en vecka sedan var det inte mindre än tre allsvenska klubbar som jagade Olsson, samtidigt stod den framgångsrike anfallarens namn högt uppe på önskelistan till Mariestad Bois.

Under onsdagen blev det klart att Vita Hästen blir 21-åringens nya klubbadress.

Forwarden har varit ett hett villebråd för flera klubbar i den näst högsta ligan. För en vecka sedan var det inte mindre än tre allsvenska klubbar som jagade Olsson, samtidigt stod den framgångsrike anfallarens namn högt uppe på önskelistan till Mariestad Bois.

Under onsdagen blev det klart att Vita Hästen blir 21-åringens nya klubbadress.